Ne kadar ahlaksız ne kadar kişiliksiz insanlarsınız ya.
Arkanızı topluyoruzi hatalarınızı düzeltiyoruz, dönüp bir de laf yiyoruz. Verdiğim linkten çıkan ilk sonuca bak. Bir de dönüp eksi rep midir nedir ondan vermişsin. Git o vereyim dediğin 10 liranın üstüne biraz daha koy, eline eksi rep denilen oyuncaktan 1 ay daha al.
İstediğin kadar eksi rep ver. Veya senin mantalitendeki insanlar da bu mesaja eksi rep versinler. Benim ne herhangi birine, ne yazı yazmaya, ne de buraya ihtiyacım var. yarım etmenin anlamı post kasmak olmuş lugatınızda. Elimden gelen her fırsatta yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğüm insanların peşinden koşuyorum. Ama her yerde böyle kişiliksiz insanlar karşıma çıkıyo. Kusura bakmayın, hayrına okuyup zaman harcayıp cevap yazıp bir de sizin gibi kişiliğinden şüphe ettiğim insanlardan köpek gibi azar işitemem.
Ahh birincisi verdiğin linkteki ilk site keha.net zaten orda tartıştık konuyu. tenezzül edipte girip baksaydın ama yookk kendini çok yükseklerde görüyosun.baksana yapılabilir ama yapılmışı vardır felan.bu ne demek ya ne yardmcı olmuşsun nede yol göstermişsin. sonra google linki vermişsin burası standart bi forum değilki burdaki insanlar zaten google ile yaşıyor
yani hiç bilmeyen bi insana google yolu gösterir gibi davrandınız.
Hayırdan felan bahsetmişsin. Yaptığın hayırları ukalalıkla yapma. Burda Birçok kişi daha efendi şekilde kodu oluşturup veriyor ama senin yardımın sitem eder gibi yapmışsın böyle yardımı kimse istemez.
Unutmadan o repler parayla alınmıyor burdaki saygıdeğerliğinle alınıyor. Yani insanlara düzgün yardım edersen sende -rep yerine + rep alırdın.
Bana yakışmayan tavırlar demişsiniz k.bakmayın ama çok sinirlendim.
Seyranlı veya diğerlerini kırdıysam affola.