Seni sevdim
Norm ama bu mesajından ötürü sana - rep vericem.Ben de zamanında tarla baktım ve dünya kadar yılanla karşılaştım hiç bir zaman, hiç birine dokunmadım,çünkü bana zarar vermeye çalışmadılar,yanımdan geçip gittiler.Aynısı senin başına da gelmiş.O yılan seni sokacak olsa senin yanından geçerken seni sokardı ama yapmamış,tamam korkmuş olabilirsin ama o yılanı öldürmen gerekmezdi.Doğanın bir eko sistemi vardır ve bütün canlı yaratıklar o eko sistemde yaşar , hepsi de birbirine bağlıdır.( yanlış anlaşılmasın biyoloji öğretmeni değilim, lise de öğrendiğimi söylüyorum) Bu öldürme işini yapacak olsalar belgeselciler yapar.Adamlar o kadar bir aslanın,ceylanı nasıl avlayıp yediğini gösteriyor.Buna engel oluyorlar mı hayır,çünkü ekosisteme karşı gelmiyorlar.Bir de video koyayımda şuraya iyice pekiştirilsin yazdıklarım
Login | Facebook
- rep vermemin nedeni,çocuğum diyorsun madem,bir çocuğun elinde tüfeğin ne işi var?O tüfekle ava çıkmışsın dediğin gibi,yani aklın başındaymış)
Bana da darılma
Önemli değil. Repe takılmam.

Pek çok Yılan ile karşılaştım. Bana direk görünce saldıranda oldu, yönünü değiştirip giden de oldu.
15 - 16 yaşlarındayım. Ceviz ağacının altında oturuyorum. Sırtımı ağaca verdim, bacaklarımı uzattım, ceviz yiyorum.
Kardeşim de yanımda. Kardeşimin abi Yılan demesi ile çok büyük ve zehirli bir Yılan'ın hızlı bir şekilde üzerime geldiğini gördüm. Kendimi zor kurtardım. Kardeşim uyarmasa bunları yazamazdım.

Bazıları hiç bir şey yapmıyor, bazıları da aniden saldırıyor yani.
Şuan bu tür bir olayla karşılaşsam ve Yılan yoluna gidiyor olsa kesinlikle öldürmem.
Yaptığım şeyin yanlış olduğunu şimdi biliyorum ama o yaşlarda bilemiyorsun, doğru kararlar veremiyorsun işte.
Ben 14 - 15 yaşında başladım silah kullanmaya. Dayılarım, dedem vesile oldu.
O yaşlarda bir çocuğun eline ne silah veririm ne de verdiririm.