Norm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yılan öldürdüm. Öldürdüğüm zehirli yılanların sayısı 50'yi geçmiştir.
Gece mısır tarlasına Domuz, oklu Kirpi, Porsuk falan gelirdi. Her gece saatlerce av yapardık.
Hey gidi günler heeeeey.
Hiç unutmam, 28 numara tek kırma ile geziyorum öğlen vakti. 17 - 18 yaşlarındayım. Bu 28 numara tüfeğimi de kendim dolduruyorum. Kah barut fazla oluyor beni deviriyor, kah patlamıyor meret.
Neyse dedemin Dut ağacının dibine geldim. Kafamı kaldırdım ağaca bakıyorum Sincap, Yılan ya da herhangi bir Kuş var mı diye.
Kafamı bir indirdim, bir de ne göreyim kolum kalınlığında bir zehirli Yılan yavaş yavaş ayağımın yanından gidiyor.
Hareket etmedim ama acayip korkuyorum. Isırsa kesin öldürür, ölümü bile bulamazlar. Neyse, kurumuş ağaç parçalarının arasına girdi bu.
Elime bir ağaç parçası aldım ve ağaçları kaldırdım. Ama Yılan yok. İnce bir taş vardı. Taşı kaldırdım. Altına çöreklenmiş.
Bir elim de 28 numara kırma, nişan alıyorum.
Diğer elimdeki ağaç ile de taşı kaldırıyorum. Acayip zor.
Yılan'la tüfeğin arası 20 - 30 santim ancak var. (Yılan ile mesafem yakın, ateş ettiğim yer taşların arası. Çocukluk işte. Bunları hesaplamıyoruz, düşünmüyoruz.)
Ateş ettim, ortalık toz duman. Yılan'da en ufak bir yara yok ama baruttan mıdır nedir acayip sersemlemiş hayvan.
Sarhoş gibi bir sağa gidiyor bir sola.
Tüfeği bıraktım ve taşlara sarıldım. Kafası koptu.
Aradan 1 - 1.5 saat geçti. Sanki kafası kopmamış gibi hala hareket ediyor, kıvrılıyordu.
Çok acayip yaratıklar.
Seni sevdim Norm ama bu mesajından ötürü sana - rep vericem.Ben de zamanında tarla baktım ve dünya kadar yılanla karşılaştım hiç bir zaman, hiç birine dokunmadım,çünkü bana zarar vermeye çalışmadılar,yanımdan geçip gittiler.Aynısı senin başına da gelmiş.O yılan seni sokacak olsa senin yanından geçerken seni sokardı ama yapmamış,tamam korkmuş olabilirsin ama o yılanı öldürmen gerekmezdi.Doğanın bir eko sistemi vardır ve bütün canlı yaratıklar o eko sistemde yaşar , hepsi de birbirine bağlıdır.( yanlış anlaşılmasın biyoloji öğretmeni değilim, lise de öğrendiğimi söylüyorum) Bu öldürme işini yapacak olsalar belgeselciler yapar.Adamlar o kadar bir aslanın,ceylanı nasıl avlayıp yediğini gösteriyor.Buna engel oluyorlar mı hayır,çünkü ekosisteme karşı gelmiyorlar.Bir de video koyayımda şuraya iyice pekiştirilsin yazdıklarım
Login | Facebook
- rep vermemin nedeni,çocuğum diyorsun madem,bir çocuğun elinde tüfeğin ne işi var?O tüfekle ava çıkmışsın dediğin gibi,yani aklın başındaymış)
Bana da darılma