Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat tarifeleri nedeni ile senin Türkiye’de çalışmayacağın 3 datacenter dışında İstanbul il sınırları içersindeki bu 3 veri merkezinden farklı tüm veri merkezlerinden fazla internet hattına ve sunucu sayısına sahip ve senin sürekli kapanıyor dediğin bu firmayla çalışan bir firmanın yetkisi bu yazdığına gülüyorum.
Ilkbak.com - Ilk Bak - İLKBAK İnternet ve Bilgisayar Hizmetleri| Web Hosting - Reseller - VPS - VDS - Alan Adı Tescil - Web Tasarım - Dedicated - Kiralık Sunucu
Kendi siten bile yabancı bir firmada çalışıyor önce çalıştığın firmanın nasıl bir firma olduğunu öğrenip daha sonra hayatında hiç hizmet almadığın ve alamayacağın bir firma hakkında böyle halka açık ortamlarda yorum yap.
İyi Çalışmalar.
Osman bey ve Selçuk bey sizden ricam lütfen yerinizi bilin.

Siz bu sektörde zirve yapmış kişilersiniz meyve veren ağaç illaki taşlanacak.

Biraz sert olacak ama bu bilginizle bu yatırımlarınızla bu ekibinizle daha sayamadığım çok şey varken gelip burada muhatap olduğunuz adamlara bir bakın Allah aşkına...

PaNZeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
roots ile çalışmayı düşünüyordum sonradan bazı arkadaşlar kötüledi upsleri kötü habire sunucum gidiyor falan diye bende açıkçası riske atmak istemedim makinayı,
Sen roots la çalışabilecek seviyeye gel ben birdaha nete girmeyecem !

Web Hosting, Datacenter - SadeceHosting 10 mbit le başla istersen.