Hocam öncelikle beni kınamadan önce madem ki ortağınız yada satış elemanınız bu mesajınızın altına firma (iseniz) bilgilerinizi yazsaydınız da bizlerde bundan haberdar olsaydık. Siz detaylı açıklama yapmadıysanız suç benim mi?
benim anlamadığım hala firma(iseniz)nedemek ben bunu anlamıyorum sadece insanları kotuluyor acıklarını aramaktan baska birsey yapmıyoruz bakın ben bir sürü mesaj yazdım bir tane bile bir firmaya ve kişiye hiçbir saldırıda bulunmadım siz ysb soruyorsunuz ysb evinde bir sunucu kiralayıp yapan kişilerde alabiliyor ben mesajımda dediğim gibi bizlere veya herhangi bir bu işi yapanlara soracağınız soru ysb değilde ekibini sunucuların kalitesini desteğini sorun bu sekilde herkes eksiklerini giderir vede daha güzel hizmet verilir artık bukafaları değiştirelim baska türlü gelişemeyiz arkadaşlar bunu anlayın artık bizlere yazdığınız yukarıdaki mesajda bile size kendimizi ispat etmemizi istiyorsunuz bence bunu bu sekilde değilde bizden bir hizmet satın alarak desteği görerek bazı seyleri ispat ediniz
kemal can
werdana web tasarım