arkadaslar bazı arkadaslarımız çok bilinçli yazmış anlatmak istediklerimizi anlatmış benimde demek istediğim burası türkiye bu ülkede bırakın ingilizceyi türkçeyi konuşmakta zorluk çeken kelimeleri anlamayan hatta halla türkçeyi kavrayamamış insanlar var simdi siz çıkıp bu ortamda sanki avrupadaki gibi mükemmel bi eğitim sistemimiz varmış gibi siz okulda öğretmedilermi yada siz ingilizce bilmiyorsunuz gibisinden alaycı tavırla yaklasırsanız tepki alırsınız bu ülkede herkesin altında son model arabası herkesin cebinde parası herkesin dayısı yok o nedenle kibir yapmaını kimseyi küçümsemenin alemi yok herkes dayısının yeni cavabınızı alırsınız altta kalanın canı çıksın neyse bırakalım bunları konumuza dönelim yazmadan geçemicem türkçe takıntısı yok burda kimsenin yalnızca kimi yabancı özentilere cevabı var sadece kep takarız biz konumuz arkadas haklı çoğunun işine yaramaz o paylasım çünki çoğu kişi oradaan link alamayacaktır alsa bile yardım vasitasıyla yarın derdini anlatacak imkanı bulamayacaktır yoksa direk dcden alırsak bizde serverin ucuza geleceğini biliyoruz ama çoğumuzun derdini anlatma dil problemi olduğundan yapamyıruz ve ta 3. hatta 4. elden server aldığımız hatta aylık 50$ gibi bi paraya pr8 backlink satılırken kalkıp 200 lira gibi bi miktara dil sorunumuz yüzünden link aldığımızda bi gerçek Aktifhostingde arkadasa bişey demiş belli site yönetiminden anlamadığınız biz video yada video izle die aramayız kabaca vidyo veya vidyo bak gibi garip cümleler kurarız bazen öyle ilginç kelimelerden hit gelirki şaşılır:P yani sonuçta eğitim sart ama bu kriz ortamında eğitimden bahsetmek zor neyse hayırlı formlar bence konuyuda uzatmayalım tatsızlaşmasın tşk arkadaşlar