Aldığın kişiyle görüştün mü?
Hesapları aldığın kişiyle bi görüş istersen. 1 aylıkları tahmin edebiliyorum rapid son dönemde sapıttı iyice forumdan bi çok arkadaşın hesaplarını bloke etmiş ve o ana hesaptan açılan premium üyelikleride.
Belki o yüzden kapanmış olabilir hesabı satan kişi açıklama yapıp telafi edicektir.
Fakat 7 aylık konusunda yorum yapamıycam çünkü rapid puanlarla her seferinde 1 aylık üyelik açmaya izin veriyor.
Uzun dönem üyelik satan arkadaşlar için 3 tane seçenek var şimdi direk o satan kişiye bi yafta yapıştırmak ayıp olur ben seçenekleri söylüyeyim sen ona göre satıcıyla konuş kararını ver.
1-) Bazı arkadaşlar yurt dışından ucuza üyelik alıp burada satıyor.
2-) Mevcut premium hesabının içinde 70 k puan vardır onlarla hesabı uzatıp satmıştır.
3-) Hack şifredir hesabın asıl sahibi rapid e mail atıp şifrem çalındı dediyse senden şifreyi geri alıp gerçek sahibine vermişlerdir.(Bu durumda genelde abuse team yazısı çıkıyor.)
1 Aylıkları aldığım kişi ile görüştüm.Rapide mail attı.Fakat ben 1 aylıkları rapidin geri vereceğini hiç sanmıyorum.Ve Mail atalı 4-5 gün olduğu halde hiçbir gelişme yok.
7 Aylık için ben kendim mail attım.Maile hemen cevap geldi.Mailde yazan ;
"Hesap bir bayiiden satın alınmış.Alınan hesapları, hesabı aldığınız bayii yönetir.Lütfen bayiiniz ile görüşün."
şeklinde cevap verip konuyu kapattılar.Şimdi hesabı bana satan arkadaşa mail attım.Bakalım o yardımcı olabilecek mi ?
Ama şunu söylemeden edemeyeceğim ki ; artık şahıslardan rapid account almaya korkar oldum.Bu hafta içinde rapid hesap için 110 liraverdim.Ve şuan indirmek istediğim dosyayı free indiriyorum.Ve inanın bu insana çok koyuyor.Umarım mağduriyetim giderilir.Cevapladığınız için çok teşekkürler.