MuStY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 1 hafta önce bir arkadaştan 7 aylık bir rapid account başka bir arkadaştanda iki adet 1 aylık rapid account aldım.Accountların şifrelerini alır almaz ayarlarını yaptım ve kitledim.1 Aylık accountları birinci gün problem yoktu.
Fakat ikinci gün "The Account has been found, but the password is incorrect.
Forgotten your password?" şeklinde bir uyarı aldım.Şifreleri doğru yazdığımdan eminim fakat iki account içinde aynı uyarıyı verdi.Neyseki elimde 7 aylık accountum var dedim fakat bugün itibari ile o hesaptada aynı uyarı veriyor."Forgotten your password?" linkinden e-mailime şifre göndermek istediğimde ise "Unfortunately no matching Account has been found. Please try again or send us an e-mail. " şeklinde bir hata veriyor.Hangi hesaplara hangi mailimi verdiğimide çok iyi hatırlıyorum fakat yinede çözüm olmuyor.Rapide ısrarla e-mail attığımız halde halen cevap gelmedi.Çok uzun zamandır rapid account kullanıyorum.Son zamanlarda bu vakka başıma 4. kez geliyor.Rapidshare sadece resmi sitesinden hesap alınmas için bu dışarıdan alınan hesapları banlıyor olabilir mi? Bu durum sadece bendemi var? Veya bir çözümü varmıdır? Şimdiden teşekkürler.

Aldığın kişiyle görüştün mü?