PHP den başka birbirine bu kadar kanlı bıçaklı kod yetiştiren bi dil daha yoktur galiba. Bu bölümün amacı PHP öğrenmek isteyenlere yardımcı olmaktır. devturkeli de hem sorunu olana yardımcı olmuş, hem nasıl sınıf kullanılacağını örneklemiş bunda kötü bi şey göremiyorum. Ayrıca kullanmak isteyen aynı sınıfı veritabanına kaydederek veya fopen vs. ile kaydederek geliştirmeyi deneyebilir, aynı mantıkla telefon defteri veya önemli günlerde mail atılacak bir liste yapabilir. Yani 24 kasım da tüm öğretmenlerine, 4 kasım da doğum günü olan arkadaşına, bayramlarda her tanıdığına mail atmak isteyen bi kişi için, nasıl başlayacağına yol gösterebilr bi sınıf. O yüzden kendi adıma teşekkür ederim.

Sınıf kullanılacak yer var, kullanılmayacak yer var diyorsunuz. Sonuna kadar katılıyorum size, ben olsam burda sınıf kullanmam ama amaç kullanmak değil, kullandırtmaksa sınıf kullanımı hoş karşılanabilir. Zaten okuyan kişi kodlara hakimiyeti yüksekse ne burdaki sınıfa ne de sınıfsız verilen kodlara ihtiyaç olmayacaktır.