Arkadaşlar şu sıralar saçlarım çok dökülmeye ve kepek oluşmaya başladı.zaten şuanda da saçlarımın çok uzun olduğu sölenemez.Yanlardan ve arkadan hafiften açılmalar başladığından saçlarımı uzun tutmuyorum..
Ama son günlerde yataktan kaltığım zaman yastığa bir bakıyorum 10-15 tane saç,banyoya giriyorum saçımı yıkarken bir bakıyorum avuçlarım saç dolu(abartısız)..Zaten saçlarım dökülmeye müsait genetik olarak ama şu aralar kabullenme evresi yaşıyorum
saçım çok fazla dökülmeye başladı son sıralarda , kepeklerde arttı.Saçlarımı da piskolojik olarak çok yıpratmıdan yıkıyorum.Çünkü çeken arkadaşlar bilirler her saçını yıkamada elinde bir avuç saç görmek piskolojik olarak kabullenmesi kolay bir konu değil..
Saçlarımdaki önleyemediğim kepeklenme olduğundan ve son bir haftadır yukarıda dediğim gibi çok fazla dökülme olduğundan piskolojik olarak bittim.En azından saç dökülmesi azalana kadar (yani eğer kepek olması arttırıyorsa dökülmeyi kepek geçene kadar) saçlarımı çok kısa kestireceğim.Aslında tam kazıtmayacağim , arka sokaklarda bir komser rolünde adam var ,deli dolu ondan biraz daha uzun bırakacağım.Kafa yapım ve saç tarzım çok benziyor.(saçlarım benim ondan biraz daha fazla o kadar)..
Ama bu bir anda verilip sonradan çabuk dönüşü olmayacak bir konu.En az kestirip rezil bir şey olursa 4-5 ay beklemem gerekecek ki üniversite öğrencisi olarak bu risk pek mantıklı gelmiyor bana..
Kısacası sizce saçımı kestirsem mi çok kısa, ve photo shop ile fotoğrafımı nası öle yaparım.Bir görmek istiyorum kendimi.Kafam biraz büyük ve uzun olduğundan tırsıyorum..Normal uzunluktaki bir üniversite öğrencisinin faulleri ne kadar uzunluktaysa ben tüm saçımı o kadar kestireceğim.Size de danışmak istedim ve paint shop pro ile fotoğrafımla oynayıp nasıl o hale getiririm.Böylece neye benziyeceğimi görmek isterim..
Biraz uzattum konuyu ama piskolojim yıprandı son bir kaç günde