arkadaşlar bildiğiniz gibi sayac durmadan güncelleniyor ben günlerdir sayaca Beta Version - Powered by Sayyac.com giremiyorum açıkcası sürekli çıkan mesaj
İstatistikleriniz şu anda güncellenmektedir.Lütfen tekrar deneyiniz.
siteye bazen bakmak isteyenler oluyor adamlar sayaca bakacak çıkan mesaj hep bu (İstatistikleriniz şu anda güncellenmektedir.Lütfen tekrar deneyiniz. ben bunun doğru düzgün saydığına bile süpheliyim bazen 2 saat güncelleme oluyor ve güncellemeden önceki hitlerim ne ise bakıyorum hala hitler aynı 2 saat gelen hitit saymamış yani ve bu aralar çok sık hatalar vermeye başladı hatalar arttı hele bugün hiç girmedim bu isten büyük paralar kazanıyorlar bunu biliyoruz ama hizmet vermeye gelince vermiyorlar nasılsa şimdiye kadar yaptıkları harcamalarla bu is yürüyor ne diye para harcasınlar eğer koca trye hizmet veriyorsan hakkını vericeksin nerde millet yoluna çıkmış sonra webrazzi bizi tanıttı havalar vs... sayac turkayada saldırılardan dolayı sorunlar yasanıyor analystickte eksik saydığını düşünüyorum uzun süre denedim sizin bildiğiniz yokmu sayac hizmeti düzgün veren bi firma yani kazandığının hakkını? hangi sayac sistemini önerirsiniz?