Özellikle bu önerim birkaç fırlamalıkla birkaç gün veya haftada yüksek hit sağlayıp, ucuzdan reklam alıp piyasanın dengesini bozanların tepkisini çekebilir.
Önerim sanal birlikten ibaret. Bir görüş alışverişi ile belirli K (Hit) aralıklarını belirli reklam alanlarının satış fiyatlarını sabitlemek. Madem çoğumuz sabahtan akşama veya gecede sabaha kadar monitor ışığı yüzünden kızarmış gözlerle, koltuk yahut sandalyelerde pişik olan popolarla geçimini bu işlerden sağlıyor o zaman bu emeğimizi birkaç fırsatçı yüzünden ucuza vermemeliyiz. bundan kasıt abartıya kaçmak da olmamalıdır ki zaten belirttiğim gibi çoğunluğun anlaşacağı aralıkları bulabilmek ve en önemlisi de buna riayet etmek önemlidir.
basit bir örnek vermek istiyorum: adam benimle aynı hitli sitesine aynı reklam alanını benim istediğimin neredeyse yarısına veriyor. Bu durumda da reklam veren bunu büyük bir koz olarak kullanıyor. Burda tek işine gelen de zaten reklamveren. Yada adamların gözünde haklı olarak emeğin karşılığını talep eden kişi KAZIKÇI pozisyonuna düşüyor. Birçok benzeri durumda birlik sağlayamayan arkadaşlar umarım bu durumda onca emeklerini düşünerek katılacaklardır bana. Mantıklı yorumlar gelmesini temenni ediyorum. Hele kimse de gelip "sen git ***** site aç sonra da gel emekten falan bahset" gibi yorumları kendinize saklayınız. Teşekkürler