Nerdeyse tüm bankalarda kartım var
Garanti Bankası: En beğendiğim banka ve en çokta bunu kullanıyorum. İnternet şubesi süper.

İş Bankası: Eğer bankamatiğin yoksa bu bankaya uğrama, çok sıra oluyor ve çok bekletiyorlar. Müşterilerini önce alıyorlar. Bankamatik kartı alana kadar çok bekledim Ama bu bankayıda beğeniyorum.

Yapı Kredi: Uzun süredir kullanmıyorum. Bir zamanlar en sevdiğim bankaydı ama nedendir bilmem soğudum.

Ziraat Bankası: Her ayın 7'sinde bankamatiğini ziyaret ettiğim ve sevdiğim banka (mağlum öğrenci kredileri yatıyor)

Fortis: Kredi kartım var. Şu anlık gözümde iyi bir yerde.

Finansbank: Kredi kartım var. Ya güzel bankada, ödemeyi geçiktirince zırt pırt arıyorlar.

ING Bank: Kartım falan yok ama uzak durduğum bir banka. Kullandığımda sık sık sorunla karşılaşıyorum.

Vakıfbank: Çok saçma bi banka. Özellikle üniversite harçım bu bankaya geçmiş. Yok bankamatikten sadece yatırılıyormuş, yok belli bi limitin üzerinde yatırılamıyormuş, yok referans numarasını alacakmışsın, ondan sonra gidip o numarayla sıraya girip makbuzunu alacakmışsın. Sinir edici bir banka. Bi de bizim şubedeki çalışanları güvenlik görevlileri hariç hiç yardımcı değiller.

Bu kadar Bilgi sahibi olduğum bankalar