Hocam şimdi gelelim ana konuya hostingsiteniz server aldıgı yere 3 kere söledim bana dedikleri

VPS Sunucumuz Datacenter'da devam eden bir network çalışmasından etkilenmektedir, konu ile ilgili ilgilenmekteyim, tekrar bilgilendireceğim sizi. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı oluşan problem adına özür dilerim.
Saygılarımla

sonra tekrar mesaj attım

Network üzerinden problem olmaktadır değişik bloklarla ilgili. VPS serverımız sorunlu blokta olduğu için etkilenmektedir.
Saygılarımla
bunu dediler abdullah beyin bana dedigi sunucunun parası daha yeni ödendi isterseniz devam edin bende 2 gündür bakıyorum herkes sikayetci sunuculardan bu sunucuya yeni gecilmiş zaten bende karar verdim kendi veri merkezime taşımaya 1 saat içinde bitiyor herşeyiyle bu zaten gerekli kişilere bildirdim yani abdullah bey olsaydı gene aynı sorun olucaktı sorun benden kaynaklanmıyor sunucu aldıgı yerden bende kendi sunucularıma taşıdım ama gene herkes sikayetci yapılacagım en iyisisuan budur yeni bir sunucuya gecmekti bende onu yaptım ve 1 saat sonra bitiyor gene sölüyorum bu sorun benden kaynaklanmıyor abdullah beyler olsaydı aynı sorun olucaktı..

tsk ederim yorumlarınız için.