peki ben kampanyasız kullanmk istiyorum ne kadardır bu cihaz.Ve kota dolunca doldurmaya götürcez birde anlatırsanız
Kampanyasız kullanım ücretleri hakkında bilgim yok yani kaç mb veri aktarımına ne kadar ücret istiyorlar bilmiyorum eğer kampanyasız kullanım isterseniz muhtemelen kota sorununuz olmayacaktır kullandığınız kadar ödersiniz bu arada şunuda belirteyim paketsiz kullanım varmı bilmiyorum

yani sizin sorunuzun cevabını en iyi Turkcell müşteri hizmetleri ve iletişim merkezleri verebilir.
Şuanda 3 adet Vınn modem türü bulunuyor modeller hızlarına göre değişiyorlar Turkcell paketlerinden bir tanesine üye olduğunuzda üyeliğinize göre modemler ücretsiz veriliyor ancak E182E modeli haric, bu model yüksek hızda internet destekliyor tek başına satış fiyatı kdv dahil 189 dolar. Modem ücretsiz olarak verilen paketlerde aylık 29 liradan başlıyor 69 liraya kadar kademeli olarak artıyor.
Kotayı aştığınızda ne kadar aştığınıza bağlı olarak Turkcell tarafından önceden belirlenmiş tutar faturanıza yansıyor yani kota dolduğunda internet kesilmiyor ek ücret ödüyorsunuz