Arkadaşlar zoretanin reçetesizde veriliyor.Ben alıyorum.Gerçi tüm konuyu okumadım ama 18 yaşından büyüksen reçetesizde alabilirsin.Ama arkadaşların dediği gibi doktor verince bir kağıt imzalatıyor.

Yani ben bir süre doktora gidememiş şehir dışındaydım.reçetesiz ve o imzaladığım belge olmadan 18 yaşımdan büyük olduğumdan ilacı aldım bir kaç sefer.Ama doktor kontrolünde kullandım hep.Dediğim gibi bir kaç ay şehir dışında olduğumda gidememiştim.Ondan önce ve sonra sürekli kontrole gittim.

Bende kolestorolümü yükseltmişti.Ona göre bir beslenme düzeni verdi.Zaten yasakladığı şeylerde benim sivilcem olduğundan yemediğim cips,ketçap,hamburger gibi zararlı şeyler.

Çok iyi bir ilaç, kullandım ve tüm sivilcelerimden kullandım.Herkeze tavsiye ederim.Biraz uzun soluklu ilaç ama.İlk başta yüzündeki sivilceleri arttıracak.Çünkü yüz altını temizlediğiniden daha çıkmaya oluşum aşamasında olan ama ilerde çıkacak olan sivilceleride çıkartıyor..İlk bir iki aydan sonra her şey normale dönmeye başlıyor.Dudaklarında kuruluk yapabilir.(bende yaptı , dudak kremi var ondan kullandım.)..Yüzün bazen durup dururken kızarabilir ilk aylarda.(bende oldu buda ).Ama 6 ay sonra tüm sivilcelerim geçti..Diğer yan etkileride zamanla kaybolup gidiyor.Daha ayrıntılı bilgi istersen temasa geç.Ben baya uzun süre kullandım