Merhaba arkadaşlar,
Değişik bir iş imkanı ile karşınızdayım. Kimi arkadaş için güzel kimisi için kötü bir teklif olabilir.
Daha önce bir kaç kişiyle özgün yazı ve re-write için çalışmıştım. Şimdi ise farklı bir seçenek ile çalışmayı düşünüyorum.
Yazıcağınız özgün yazının getirdiği hit üzerinden size ödeme yapıcam. Yani şu şekilde olacak. Siz bir yazı yazacaksınız. Yazıyı sitemde yayınlıyacağım ve 3 günün ardından analytics raporunu karşımıza alıp bir değerlendirme yapacağız. Eğer yazınızın 3 gün boyunca çektiği hit aşağıda belirttiğim değerlerde ise size yine aşağıda belirttiğim hit ve ücret tablosuna göre ödeme yapacağım.
Kurallar:
* Yazınız en az 100 Kelimeden oluşmalıdır.
* Türkçe noktalama ve imla kurallarına uymalıdır.
* Yazınız ***** ve w-arez içerik bulundurmamalıdır.
* Yazınız hit çekmemesi durumunda silinmesini isterseniz silinecektir.
* Ödeme 3. gün sonunda yapılacaktır.
* İlk başta 5 Yazı kabul edilecektir. Her kişinin tek yazı yazma hakkı vardır. 3. gün sonunda kişinin yazısı hit almamışsa bir yazı yazma hakkı daha oluşacaktır. Yeterli katılım sağlanmazsa isteyen ikinci yazısını da yazabilecektir.
* Yazısı yayınlanan yazarlar, yazılarının ücretleri ödendiği taktirde hiç bir hak idda etmeyeceklerdir.
* Yazılar burada yayınlanacaktır fakat buradan gelen hitler sayılmayacaktır.
* Yazılan yazıya gelen hitin %75'i organik olmalıdır.
* 3.gün sonunda yazının hit çekmemesine rağmen beğenirsem gönlümden koptuğu kadar ödeme yapıcam
* Katılan kişiler yazılarını en geç 24 saat içerisinde bana özel mesajla veya mail yoluyla ulaştırmak zorundadırlar.
Hit ve Ücretlendirme Tablosu
Günlük Hit / 3 Günlük ücret
* 75 hit = 5 TL
* 75-100 hit= 6 TL
* 100-150 hit= 7 TL
* 150-200 hit= 8 TL
* 200 ve üzeri= 10 TL
Ödeme sistemi:
Bir yazı yazdınız. Yazınızın o gün yaptığı hitin karşılığı olan ücretin 3'te birini alacaksınız. Her gün yaptığınız hitin ücret karşılığının 3'te birini alarak paranız birikecektir. Bu sayede bir gün yazınızın hit yapmaması durumunda bile ücret alabiliyor olacaksınız.
Örnek:
1. Gün: Yazınız 100 hit yaptı = 6 TL / 3 : 2 TL ( Cepte )
2. Gün: Yazınız 200 hit yaptı = 10 TL / 3: 3.5 TL ( Cepte )
3. Gün: Yazınız 150 hit yaptı = 8 TL / 3 : 2.5 TL ( Cepte )
Toplam kazanç: 9 TL
Ödemeler Paypal veya Garanti Bankası Havale şeklinde yapılacaktır. EFT yapılacaksa Garanti'nin kestiği EFT ücreti olan 2.5 TL yarı yarıya paylaşılacaktır.
Katılan kişiler ve yazıları burada belirtilecektir.
Sistemin tutması durumunda devamlı hale getirilecektir.
Site adresi:
Laktoz.Net Herşeyden Birşey | Güncel Haber Portalı, Günlük haberler, ilginç haberler, Yararlı Bilgiler, Hayatta olanlar
Site Bilgileri:
* Site Şubat 2009'dan beri yayındadır.
* Günlük hiti şuan 1300 civarındadır.
* Sitede 1080'den fazla özgün yazı bulunmaktadır.
Site hakkında olumlu/olumsuz yorumlarınızı da esirgemezseniz sevinirim
Not: Lütfen olumsuz düşüncelerinizi pm yoluyla yapınız. Pm yollamak için lütfen
burayı tıklayınız.
2.Not: Yazılarınızda lig tv izle, jutin tv izle .... vb gibi başlık kullanamazsınız.
3.Not: Yazı yayınlandıktan sonra 1 gün bekleme süresi verilebilir. Bu yazarın isteği doğrultusunda gerçekleşecektir. Bazı yazıların yerini bulması bir günü alabilmektedir. Eğer 3 günlük sürecin başlaması için ekstra 1 gün istiyorsanız bunu belirtiniz.
Eğer sistemde düzeltilmesi gereken bir kural veya durum olduğunu düşünüyorsanız ve bunu düzgün bir şekilde dile getirirseniz, mantıklı bulduğum taktirde değişikliğe gidebilirim. Eleştiriye açık bir insanım.
Kategoriler:
Gündem ( Türkiye - Dünya - Spor ) Teknoloji, Eğitim, Sinema, Mizah, Sağlık, Bilim, İnternet, Magazin, Kadın, Video ( ***** hariç )
Katılanlar:
1)
Jemand Yazısı ( Yazısı yayınlanmadan önce 2.Not'u koymamıştım. O yüzden bu yazıyı kabul ettim )
2)
PlusBurakk
3)
ZXZ
4)
5)