Arkadaşım nasıl konu açtın sen öyle biz türklerin değişmez özelliği herkez bi doktordur özelliğini ortaya çıkardın

) Arkadaşım git doktora ne öneriyorsa onu yap. Burda herkez binlerce şey söyleyecek emin ol.Doktora sadece kimliğin ile ücretsiz tedavi görebilirsin. İlacıda reçete ile alınca daha ucuz olacaktır.
Ayrıyeten şu meşhur Roaccutan eşdeğeri zoretanin hakkında bilgi veriyim.Tavsiye edip etmemek doktora kalmış sadece nasıl alınır vs bilgi veriyim.
doktor haricinde alınmaz.
imza karşılığı verilir.
kan tahlili gerektirir.
fiyatı 50 tl civarıdır. devlet karşılar 9 tl felan ödersin sanırım.
Zoretanin 20+20 mg ve bepanten krem = 20 TL (reçete ile tabi)
ve bildiğim kadarıyla öyle bi tane sivilce çıktı bu ilacı alıyım die doktora giderseniz muhtemelen vermez. Üstüne birde küfür edip yollar

çünkü çok yan etkisi var. Ama yüzünüzde aşırı sivilce varsa ve yüzünüzle kalmayıp vücüdün başka bolgelerindede varsa size sorup sonra verir bu ilacı. 6 ay mutlaka kullanmanızı tavsiye eder. Aksi halde sivilce artar. Size herkez yüzüne ne oldu die sorar siz bıkarsınız artık nalet olsun deyip. 2. ayda bırakmayı düşünebilirsiniz. benim 4. ay halen devam ediyorum. Ama ergenlik döneminizde kullanmayın die tavsiye ederim sadece. Doktorunuz daha iyi karar verir. Bak benimde içimde bi doktor ruhu varmış ne kadar çok yazı yazdım. Çok hassas bi konu açmışsın

))