ben sevdiğim için cinsiyet deiştirip lezbiyen bile olmaya razıydım ama o kabul etmedi

ben bişey itiraf edeyim internetten bir kız tanımıştım hiç görüşmedik ama 3-5 aya yakın camda sohbet ettik telde konuştuk ona güzel sözlre şarkılar şiirler yazdım her hoşlanan aşık olan insan gibi bende

neden görüşmediğimize gelince kız yurt dışındaydı ama türktü mesafe olunca gidemedim malum maddi olankta gerkli neyse onsuz olamıyordum ağlıyordum acaba itiraf etsem

kaybedermiydim dedim dayanamdım 4, ayda itiraf ettim hatta itiraf ettiğim gün msn den evlenme bile teklif ettim

şaşırdı beni arkadaş olarak kendine yakın gördüğünü söyledi sen iyi bir insansın keşke seninle farklı şekilde tanışsaydık dedi ben anlamdım önce

nasıl farklı şekilde dedim sende türksün bende aramızdada 2 yaş var kaç aydır konuşuyoruz artık senden hoşlanıyorum çok seviyorum dedim

ya nasıl söylesem bilmiyorum ki dedi ya sevgilin varsa anlarım seni unutamasamda anılarınla bağrıma taş basar yaşarım dedim

ya yok ya sevgilim yokta eğer beni yargılamssan sen doğulusun ya sizin oralarda töre adetler falan var dedi

tamam var ama bunun seninle benimle ilgisi yok ben ileri görüşlü sevdiği için tüm tabuları yıkacak bir insanım dedim nolur meraklandırma söyle dedim

tamam kızma nolur ben erkeklerden hoşlanmıyorum ben lezim dedi

o böyle deyince o anki halimi bir düşünün öyel tuhaf oldum ki anlatamam ama toparladım kendimi uzun uzun düşündüm ve kararımı verdim 2 hafta sonra ona dedimki

seni anlıyorum anlamya çalışıyorum neden böyle olduğunuda sorgulamıyorum ben erkeklik gururumu ailemi her şeyi bir kenra bırakmaya razıyım

seninle olacaksam sende benimle olacaksan ben cinsiyet deiştirip kadın olup hatta senin için lezbiyen bile olurum dedim

nasıl böyle bişeyi düşünebilirsin ya saçmalama nolursun hala anlamdınmı ben lezim ama sen arkadaşımsın bu benimkisi tercih meselesi sen istesende benim gibi doğmadın ve olamssın kusura kalma ama dediğini yapsan bile ancak tarvesti olursun dedi

bir kez daha beynimden vuruldum desem yeridir sevdiğim kız lezbiyen çıkıyor ve bana herşeyi göze almama rağmen travesti konumuna sokup hakaret ediyiyor

sonraları konuşmak istememde unutmaya çalışsamda kalbim elvermedi çok bekledim msn de telde kısaca film gibi derler ya başlayan aşk hikayem nihayete varmadan son buldu ne msn nede tel kaldı belki o beni unuttu ama hala onun camda ki gülüşü gözlerimin önünde