Merhaba arkadaşlar 1-2 hafta kadar uğraşmış oldugum pr 1-2-3-4-5-6-7-8 arşivi satışa cıkartıyorum
PR1-------------------7 Adet Link
PR2-------------------5 Adet Link
PR3-------------------22 Adet Link
PR4-------------------15 Adet Link
PR5--------------------42 Adet Link
PR6--------------------- 33 Adet Link
PR7--------------------- 22 Adet Link
PR8-------------------- 1 Adet Link
Sıkca Sorulan sorular ve cevaplar
  • Hepsi Prlimi ?- Evet Hepsinin Pr değeri var
  • Peki hepsi onaylanıyormu ? ( bazıları onaylı bazıları onaysız kafadan thanks yazanları dahi onaylıyorlar. ben onaylamadıgını nadir gördüm. Kaliteli olan sitelerde güzel yorumlar yaparsanız çok hızlı backlink kazanabilirsiniz. çok saçma yorumlar hairç hemen onaylanıyor.)
  • Pr değeri sayfanınmı yoksa siteninmi ? ( size vermiş olduğum listedeki her linki değer kendine yanı sayfanın değeri)
  • Sen bizim yerimize ekleme yaparmısın ? evet yapıyorum
  • İsteyenler pm ile ulaşabilirler. sitenize haftalık ve düzenli dofollow çalışması yapıyoruz. bunun aylık maliyeti 30 TL dir. Siteler kesinlikle sadece bu arşivden degil yeni arşivlerden elde edilerek yapılacaktır.
  • Kaç kişiye satılacak (10 kişiye)
  • Linkler daha önceden sitelerde paylaşılmış mı ?
Not: Yukarıda sitelerde örnegin aaa.com sitesi pageran degeri 5 ise sadece onunla birlikte pagerank degeri yüksek olan 5 veya 6 sayfası varsa onlarda link olarak belirtilmiştir. Bazıları ise sadece ana sayfa verdim alt sayfaları genelde pagerank degeri olan siteler.
Sitelerin %90 u yorumlama ile ilgili %10 dizin url ekleme siteleridir.
Genel notlar:
1 her siteyi ve sayfayı 3 kez kontrol ettim pr değerleri gerçek
2 geri ödeme yapılmaz.
3 konumda şu fiyata olmazmı yok söylemi gibi sorular istemiyorum report edeceğim olursa açıkca belirtiyorum
4 Evt linkler daha önceden internetten paylaşılan sitelerden inceledim. hepsi gayet temiz dofollow sitelerdir.
Ücret:
1-2 haftamı alan bu iş için el emeği göz nuru fiyatı biçtim ve gayet güzel ve uygun bir rakam cıkardım.
147 Adet dofollow arşive sadece 10 TL karşılıgı sahip olabilirsiniz.
iletişim:
profilimde msn adresım var olmazsa Pm lütfen
bankalar: iş bank - garanti bankası.