cezzaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar çok tehlikeli bir içkidir.Yalnız başınıza içilmesini pek tavsiye etmem.Yanınızda ayık bir kişi bulunması çok iyi olur.İçkinin orjinali çek cumhuriyetinde bulunur türkiyede yasaktır çakmaları bulunmaktadır.Yasak olmasının sebebi içkinin orjinalinde uyuşturucu içinde bulunan THC maddesinin bulunmasıdır.İçki içine iki tane kesme şeker konularak içilir ve 2.bardaktan sonra halüsilasyona baglarsınız ciddi anlamda.Biraz araştırırsanız hikayelerini bulabılırsınız.(Orjinalinin tadına bakmak kısmet olmadı daha)
Sevgi derecesi minimum % 55
Sevgi derecesi maksimum % 90
çıkış yeri lozandır bu içkinin lozanda bir kişi içkisini içtikten sonra bu yeşil periden 2 shut içmiş tüm ailesini kurşuna dizmiş daha sonra bu adamı devlet içtiği yeşil periden dolayı yaptıgını söylemiş ve ceza adama değil içki şirketine kesilmiş ve kapatılmış şirket bunun hikayesi budur

uyuşturucu madde bulunuyormu bilmiyorum ama uyuşturucu etkisi gösterdiği bir gerçek insan bunu içtikten sonra hayal gücündeki herşeyi sanki yaşıyor gibi oluyormuş sadece bir kez nasip oldu içmek ve gerçekten boğaz yanması nedir ben o zaman anladım sanki eridim bu iş içmesini bilme bilmeme meselesi değil adamın iflahını kesen birşey bu peri

tavsiye edilmez