Sık sık seo'nun link kasmak olmadığı söylenir , doğrudurda . Lakin bunun altında yatan şey backlink'in yararsız olduğu değildir , backlink'in tek başına çok fazla fayda etmeyeceğidir. Nasıl backlink tek başına faydalı değilse , özgün makalelerde tek başına faydalı değil.

Google'da üst sıralarda kalıcı olarak yer almak istiyorsan , google optimizasyonunu eksiksiz ve doğru bir şekilde yapmalısın.

Yani özeltemek gerekirse , Seo sadece özgün makale yazmak değildir

Post işine gelirsekte ;

Makalelerin-yazıların özgün olmaması , hiç olmamasından iyidir

sever2k7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu arkadaşlar özgün içerik falan hikaye bunu anladım ben.Google sitedeki üyelerin aktifliğine bakıyo emin olun.Alın size bi örnek:
tatliaskim.com
Bu sitede bir tane özgün yazı yok.Herşeyleri copy/paste
Ama bu site birçok aramada google'da üst sıralarda...
Demekki neymiş?Özgün makale olayı falan hikaye...
Alakası yok 3 yıllık sitemde google'a bir çivi bile çakmamıştım , bu sürede in cin top oynuyor diyebileceğim siteler google'da belirlediğim kelimede benim üstümdeydiler. Hatta ben 23.sıradayken adamlar 3.4'sıralarda geziniyorlardı

Ne zaman google'la uğraşmaya başladım o zaman google'da istediğim kelimlerde istediğim sıralarda yer almaya başladım. Şu anda hedef kelimimde 23.sıradan 2.sıraya kadar yükseldim.

Ekleme : Benim sitemin 3000+online üyesi varken , diğer sitelerde 3-4 online ya vardı ya yoktu.