Düşük fiyatlardan dolayı R10'un suyu mu çıktı sözü ilân ile alakalı değil, forumdaki genel sessizlik ile ilgiliydi. Yani forumda bir sessilik var çünkü düşük fiyatlardan dolayı birçok arkadşaım artık buraya uğramak dahi istemediklerini söylüyorlar. İnsanların tadı tuzu kaçtı, emeğin değeri kalmadı.
Konuyu baltalamaya çaltığıştığıma dair düşünceler tamamiyle bir önyargıdır. Yanlıiş anlaşılan bir meseleden dolayı böyle önyargılı davranılmasına şaşırmam, olağandır, insanlık hali. Eminim ki doğru anlaşılsam böyle konuşulmazdı, anlayışla karşılıyorum.
Ayrıca kişi tasarımı yorumlatmak için sunuyorsa olumsuz eleştirilere de açık olabilecek. Kendi eksiklerini görebilecek ki kendini bu eksiklikler üzerine geliştirebilsin. Biriler Kral çıplak diyecek ki uyanılsın. Herşey güzel, eline sağlık şak şak şak insana ne katar? Kişi övgü almak, özbenliğini tatmin etmek için birşeyler bekliyorsa gerçeklere de hazır olsun.
Bana düşen hakkı konuşmaktır, cebelleşmek değil. Ben de görevimi yerine getirdim. Bundan sözlerden sonra halâ üste çıkmaya çalışmak, basiretsizliktir. Vesselam...