ilk etapta selcuk özdemirin yazdığı asp.net 2.0 ücretsiz ekitabı var netten bulabilirsiniz.
kitap sart cünki internetteki dökümanlar dağınık bi gidiyor membership provider anlatıyor bir gidiyor oledb provider anlatıyor url mapping anlatıyor vs

bir kitap olmalı ki konu belli bir düzene göre gitsin siz öss hazırlanırken önce mod konusu sonra taban aritmediği sonra temel kavramlara geri dönse ne olurku kafanız cin eriştesine dönerdi.

öyleyken böyle bir kitap ile olacak sey değil benim evde 5 6 tane kitap var hala kitap almak istiyorum ona ayıracak bütcem simdilik yok.

bu arada sefer alganın kitabını ilk kitap olarak tavsiye etmem dun kütüphanede baktım cok güzel kitap c# için cok iyi başvuru kitabı ancak ağır ref out , katılım . c# namına ne varsa yazmıs ancak ilk etapta gerek yok bu kadara zaten sonuna kadar okuyamazsınız okusanız anlamanız zor tek basına bir program geliştiren yazılımcının interface kavramını anlamasını ve uygulamasını beklemek zordur.

en ucuz olan kitabı alın baslayın temel yapın sonra birseyler yapmak isterken takılacaksınız o zaman bunu sunla yaparsın denilecek onu öğreneceksiniz vesaire
.net üzerine mail grupları var misal daron yöndem in grubu oralara takılabilirsin ama iyi birtemel yapmadan ağır kitaplar alma derim daha corba yapmadan ana yemek yapmaya uğraşma.

ayrıca vb.net veya c# hiç farketmez vb.net ile daha hızlı program geliştirirsin c# cok sert kalipları olan kuralları olan olmazsa olmazları olan bir dil. c++ temelli isen benim gibi c# tabiki cok mantıklı.

dokuman olarak c# olmus vb.net olmus fark etmez bakınca anlaıyorsun zaten ikisninde syntax yapısına göz aşınalığın oluyor + olarak webde converterlar var c# kodunu vb.net e vb.net i c# ceviriyor. işletmeler içinde hangi dili bildiğin farketmez ikisi ortaklaşa calısabiliyor.