Herkes Kendince Yorum Yapıyor Bende Bir Yorum Yapıyım Çorbada Tuzumuz Olsun.

Özgün Makale adı üstünde özgün yani google arattıgın zaman onun benzeri çıkar ama aynısı çıkmaz bu sayede google sisteminde kayıtlı olmayan index her zaman bir plan önde görür ve seo cuların kelime kasanların işine gelecek şekilde ön sıralara alır. Ama şöyle aklınıza soruda takıla bilir benim özgün makalem var ama ön sırada r10 makalesi çıkıyor r10 makalesi hem özgün degil hemde alıntı ben niye önde degilim derseniz işin içine backlink girer yani backlink farklı siteler hatta farklı ip lerden aldıgınız linkdir, bu sayede kastıgınız kelime önde olur birde özgün makaleniz varsa yani deymeyin keyfine. Ha özgün olmasada olur ama google hep yenilikden yana.

Post konusuna gelelim bildiginiz gibi başta forumlar olmak üzere bloglara post atanlar google tabiri ile spam atanlar var bunlar google index sayısını arttımakda önemi bunu bilmeyen yokdur, Eee ne alakası var derseniz bir konu var google dizininde o konudan 100 tane var siz 101 olacaksınız backlink digerlerinde fazla ise o 100 konunun önüne geçersiniz orada yeriniz saglam olurmu bilemem ama google sisteminde şöyle bişi var konuyu ilk açan tarihi eski olanada töleranslı oluyor aynı eski domainler gibi. eski domainler belki pagerankla uğraşanlar bilir daha çabuk pr alır aynı öyle. Olay backlinkde bitiyor tabi özgün olan her zaman postcuya spamcıya kopyacıya göre bir adım önde.Burda seo nerde var derseniz seo teknikleri çok çeşitli onlardan biride backlink burda önemini açıklamaya çalıştım.

Aslında fikirlerimi düşüncelerimi pek açıklıyamadım ama eksigim varsa kusuruma bakmayın
Bakın bu yazdıgımda pek özgün oldu ama yeni favorimiz bing inş bing sisteminide böyle çözeriz.

Herkese iyi forumlar.