elitgenclik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneriniz için teşekkür ederim, wp kullanmamın nedeni hem seosunun iyi olması hemde sistem olarak, gerçekten güzel olması. Sonuçta sistemin kendisiyle bir bağlantısı yok sadece haberler ve tanıtımlar için o bölümü kullandık. Kendimizi o kadar güzel bir sistemi asla yazdıramayız.
Google'ın bile blog sayfası yokmu ? Wp olmasada, kaliteli bir blog.
elitgenclik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu projenin asıl amacı Webmaster'ları buluşturmak, kendi aralarındaki ticareti ve güven ortamını sağlamaktır. Reklam alma - verme, domain satma, vs. Sadece bunlar değil tabi ki, web tasarımı yaptırmak isteyen, script yazdırmak isteyen, editör arayan vs. tüm işler.
CepTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forum tarzında beklemiştim wp in seosu iyi olabilir ama kullanım açısından pek kullanışlı değil yani ilan sitesi için ama hoş gözüküyor site hayırlı olsun emek var sonuçta

Olmaz, olmaz, olmaz, bu düşüncelerle çok zor.
Neden mi? ( daha kolay anlaşılması için listeler halinde )

• "wp kullanmamın nedeni hem seosunun iyi olması" demişsiniz, fakat yazdığınız amacınız ile düşüncenizdeki amacınız aranızda dağlar kadar fark var. İnsanların ticaret yapabilmesini sağlamak olduğunu düşünüyorsunuz fakat SEO'nun önemli olduğu için wp tercih etmişsiniz. Öncelik kitleniz belirsiz.

1. Ziyaretçinizi Google'dan mı gelecek? Hangi tür aramalarda yükselmeyi düşünüyorsunuz? Google'dan gelen ziyaretçi site alabilecek webmaster seviyesin de mi olacak?
    2. Ziyaretçinizin kolaylığı için daha stabil bir alt yapı ile ve onların düşünceleri doğrultusunda sistemi geliştirerek size aşık kitlelerden mi ziyaretçi çekecekisiniz.?
    3. R10'da açtım konuyu, arkadaşları toplarım 3-5 takılırız, gelen gelir, gelmeyenin canı cehennememi diyeceksiniz?
    Öncelik kitlenizi belirlemelisiniz. Tabiki kulağa hoş gelen 2. seçeneği seçmek istersiniz ama bunun içinde elinizi cebinize atmak zorundasınız.
  • R10'dan farkı ne olacak? İnsanların sitenize R10 yerine sizin sitenize girme sebebini göremedim. Açıklamanızda R10'da bulunmayan bir yenilik yaptığınızı göremedim. İnsanları size çekmek istiyorsanız,bir yenilik yapmalısınız. İnternete birşeyler katmalısınız. Örnek: havuz sistemi, bknkz: gittigidiyor.com
  • Şimdi esas sorun R10'da ilan sitesi dendiğinde @CepTurkey neden forum sitesi geliyor? Türkiyede açılan siteler ya yetişkin içeriklidir, yada forum malesefki. Bunun dışına çıkanlar ipi göğüsleyerek gidiyorlar. bknz:cember.net, gittigidiyor.com.
Örnek alarak Türkiye modelini yapabileceğiniz bir site : flippa.com