ORDA MISIN? Uykularım rehin almış zamanı, bitmek bilmiyor geceler. Ne yana baksam bir anı ve bir avuç hüzne boğulmuş sen-ben. Orda mısın ? şimdi ağlamaklı şarkılara söz yazıyor şiirlerim. Kemanlar ağlıyor ben ağlıyorum duyuyor musun? yaşanan mutsuzluk değil, yaşanan ben. Ne yana baksam bir ilişkinin derin izleri, ne yana baksam korku. Uzak mı ayırdı bizleri yoksa yaşanan aşk değil miydi bilmiyorum. Orda mısın ? Ne zaman telefon çalsa korkuyorum açmaya, müziğin sesini kısıyorum, kulağım telefon bekleyişinde, sözde ders çalışıyorum ama fikrim senin kuytuluğunda ve ıpıslak kitabımın tek sayfasını bile okumadığım sayfaları. Orda mısın? Gözlerim keman ağlıyor, dilimde hüznün şarkıları kulağımda son söylediklerin, bir telefon görüşmesine sığan, zamanı mühim değil, bir aşkın cenazesi saçma sapan bir ayrılık bahanesi. Orda mısın ? Sesin karanlıkta dolanıyor, hayatımı sen yapan şeyler anılar hediyeler gülüşün ve bu kalpte bıraktığın buruk acı hepsi kitap olmuş usulca yerlerini alıyor satır aralarında. Senden geriye kalanlar korkularım uzaklığım ve sevmeme engel bir sen. Orda mısın ? Git de biraz yanımda ol. O fazlaca korktuğum tercih edilebilirliğimin nedenini kuru ve soğuk bir uzaklığa ve bu aşkın ciddiyetine feda ediyorsun, git de biraz yanımda ol ! Faili sen cinayete korku maskesi takıyorsun, Orda mısın ? İstesem yanıma gelir misin? Geri sayım başladı artık bir bomba gibi geliyor odamdaki saat tik takı uykularımı rehin almış, zamanı istemezlerse sabah olmuyor, sesin dolanıyor karanlıkta, içimi üşütüyor ayrılığın, kemanlar çalıyor kulaklarımda, ne yana baksam bir anı ve sevmeme engel bir sen...
ORDAMISIN..?