Friqx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç rastlamadım.Ama büyük bir ihtimalle var ki Birinciliğe yükselmiş.
IMDB nedir bilmeden yorum yapmayalım arkadaşlar.

Bu film 1300 küsür kişiden ortalam 8.7 oy almış.

Oysa aynı listede 260.000 kişiden 8.5 almış bir film var.
160.000 kişiden, 140.000 kişiden 8.5 almış filmler var.

Yani Türkiye'den giren 1300 kişinin verdiği puanlar o filmi dünyanın en iyi filmi yapmaz.

Sayfanın başlığını okuyacak kadar ingilizce bilen herkes TOP RATED COMEDY FİLMS sözünün en yüksek oy verilen filmler olduğunu anlar. Dikkat edin en iyi film değil en yüksek oy alan filmler.

Benim bayıldığım Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi komedi kadrosuna ship filmdir bu film, aynı kadro hababam sınıfı, tosun paşa, süt kardeşler gibi başka filmlerde de süper iş çıkarmıştır.

Ancak böyle saçma sapan cahil milliyetçilik olmaz.
Ben kendimi sıkı bir Türk Milliyetçisi olarak görürürüm. Ama milliyetçiliğin cahilce yapılanına da son derece karşıyım.

Medya işin iç yüzünü bildiği halde cahil milliyetçilikten reyting tiraj yapma peşinde. IMDB nedir, sinematografi nedir bilmeyen adamların da bu gazla yaptıkları yorumlar da maalesef uluslarası arenada ciddiye alınmamamızın en büyük nedeni.

Böyle başlıklar komedi filminin kralı maalesef. Ama işin acı tarafı bu başlıklara ve bu başlıklara inanan cahil insanımızın çevirdiği filme yabancılar çok gülüyor.

Bu film dünyanın en iyi komedi filmi olmayabilir ama bu cühela şövenistliği gerçekten trajiKOMİK.

saygılar