izmitli4141 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konunuzu baltalamak için değil ama polise destek için ilk önce Türk polisini beceriksiz ve tamamen etkisiz bir kuruluş gibi gösteren dizinin başrol oyuncusu ( oyuncu denirse ) olan avatarınızı değiştirseniz mesela ...
Merhaba,

Dediğinizi anladım ama bu bir hakikat. Beceriksiz değilde etkisiz olduğu makûl. Çünkü polise verilen yetkiler o kadar kısıtlandırıldı ki şuan (Bahanesi AB Uyum Yasaları) kv'de öyle gösterilmesi pek infaal uyandırmıyor bende ve çevremde. Tanıdığım çok polis var izleyen. Ve karakteristik olarakta seviyorum. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Türk polisinin beceriksiz olmadığını hepimiz biliyoruz. Bunu hiç kimse ve kuruluş karşı getiremez sadece yetkilerinin etki edeceği alan daraltılmıştır.
menes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence yakınuınızda bir polis varsa nasıl bir içeriğin ilgi çekeceği hakkında sizi bilgilendirebilir.
Diğer şekilde siz işin içinde olmadığınız için içerik açısından yeterli olamazsanız sanırım.
Örn: Babam Polis Memuru. Ama sadece onun fikrini almak istemiyorum çünkü o zaman sabit bi konu bulamayacağım.

Öneriniz için tşk ederim
asimus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+1 çok iyi bir başlangıç olur.

Daha sonra polis maaşları ve çektikleri eziyet ile başlarsın bütün dallarını yazarsın.
Haklısın kardeş. Zaten en çok değinen konu bu olsa gerek.
Teşekkür ederim.