Bu maçı izledim. Şansıyla yendi. Kızmayın fenerliler ama 
Fenerbahçe maçları izleyince seyirciye zevk heyecan vermiyor. Sebeb Daum alman futbolu. Hayatta en nefret ettiğim futboludur. Robotları programlarsınız ya hani dediklerinizi aynen yapar ve hep aynı şeyi yapar. İşte Daumu ve almanları bu yüzden sevmiyorum. Arkadaşım elinde top tutabilen oyuncun var mı? var sayısı 3-4 sen bunları niye hep aynı görevi yaptırıyorsun ? Şimdi Galatasaraylısın diye demeyin. en iyi bildiğim kadro oldugu için örnek vereceğim Rjkaard bu konuda cok uzman. Örnek; Arda solda, keita sagda, elano forvet yada orta alanda, kewellda sol veya sagda. Şimdi fenerbahcede bu kalitede oyuncuları hemen hemen var. Alex Emre Santos gibi ayaga oynayabilen oyuncuları var. Kızdıgım nokta sürekli hep aynı mevkide oynamaları. Örneğe dönüyorum. Arda zaman zaman sağa gecip keitayla yer değiştirir. Elano bazen sola bazen saha bazen yerinde. Kewell'da sağlı sollu herkes Serbest oynuyor! Eğerki üst düzeyde futbolcun varsa serbest oynatıcaksın. Robot gibi yetiştirirsen o futbolcu kendi çare üretip kazanmasını engellersin. Şahsen ben böyle düşünüyorum. Daum'dan iş olmaz. Vizyonu sıfır adamın

Sadece disiplinle mac kazanılmıyor.
Fenerbahce'nin tek sevdiğim yanı Disiplinli oynaması ama bu kadarı bence az bile ..
diğer söylediklerine kısmen katılıyorum ama şansıyla yendi lafına asla kabul etmem. Deplasman takımının bir tane net pozisyonunu gösterebilir misin bana? Fenerbahçe'ninde 1. yarıda bana göre net pozisyonları vardı ama guiza olsun, alex olsun bunları harcadılar. Tam Mehmet vuracak topa derken vederson vurdu gol oldu ve Fener üstüne yattı.
Ayrıca Özer 18 kişilik kadroya alınmadı mı? Maça 10dk geç kaldım da göremedim hiç.