Tek bir olaydan büyük bir tüme varım yapılmış.
Sadece rastlantı eseri olmuş tek bir olaydan çıkarılmış bir fikir.
Konuda anlatılan kesinlikle doğru değil. Sitenizi webmaster tools a eklemeniz bağlantılarınızı açtırmaz. Sitenizi webmaster tools a eklemeniz sadece açılacak bağlantılarınız üzerinde google ın daha iyi bir analiz yapmsını sağlar. Ayrıca açılan bağlantıları silme ya da değiştirme için size şans verir.
Webmaster tools a sitelerimin %90 ını eklemem. Hemen hemen hepsinin de alt bağlantıları vardır. Webmaster tools sadece süreci hızlandırabilir ve google ın alt bağlantıları daha iyi analiz etmesini sağlayabilir.
Arkadaşı eleştirenler olmuş, sonra eleştirenleri eleştirenler olmuş. ))
Bunlar doğal ama işleri kişiselleştirmeyin lütfen.
Arkadaşın önermesi bence doğru değildir, o bir tane alt bağlantı açılan örnek göstermiş. Oysa bu forumdaki webmasterların %90 ı webmaster tools kullanmasına rağmen çok daha küçük bir bölümü alt bağlantı açar. Alt bağlantısını açan da işi kaptım diye sevinçle gelir bir konu açar deneyimlerini diğerleriyle paylaşmaya başlar.
Demek ki her webmastertools a ekli olan alt bağlantı açamaz. Ya da webmastertools kaydı olmadan da alt bağlantı açılır. Bu da demek oluyor ki webmaster tools kaydının doğrudan alt bağlantı açmaya bir etkisi yoktur. Sadece dolaylı olarak süreci hızlandırma ya da kolaylaştırmaya yarayabilir siz alt bağlantı açmak için diğer gerekli şartları sağlıyorsanız.
Konu ile ilgili bir yazıda fikirlerimi paylaşmıştım bu yazıda savunulan görüşe katılmıyorum sadece rastlantı.