Togebi33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu bing de istediğimi hiç yapamadım üst sıralard a cıkamıyorum googlede 1. olduğum kelimede bing de yok um:S
bing in püffff noktalarını anlatacak var mı
kaptanblack_12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse bilmiyor ki anlatsın.
WaTaNSeWeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bing.Com'un püf noktalarını bize anlatabilecek bir bilgin varmı arkadaşlar?.. Daha önce kasmış olan arkadaşları burada bilgilendirme amaçlı anlatabileceği şeyler olabilir, püf noktalar, yapılması gerekenler, yapılmaması gerekenler, dikkat edilmesi gerekenler, neler? Merak ediyorum açıkçası. Maksat herkesin bilgi sahibi olması. İllaha ki kasılacak diye bir kaide yok, sadece bilgi olsun..
Google üzerinde optimasyon yapıpta kendini SEO cu olarak adlandıran kişiler lütfen cevap versin giripte şu konudaki sorulara.SEO genel bir kavram, ARAMA MOTORU OPMTİMİZASYONU.Herkes SEO biliyor nasılsa ikitane backlink alıp, gelsin o SEOcu hatta kurumsal falan filan SEOcu arkadaşlar bing için ipucularınız varmı? Nede olsa SEOcusunuz mesleğiniz bu.

Google'da herkesin bildiği ve bu işin asıl püf noktası olabn BACKLINK almayı millete çok ahım şahım gibi birşey olarak gösteren PROF SEOcu arkadaşlar, varmı bing hakkında bilgileriniz?

SEOcu kavramına aşırı tav olmaya başladım, heleki bu işi google algoritmasını çözmüş gibi gösterenler yokmu :@@@@@