Alıntı
Bir Arkadaşımın Çin Malı Nokia N97 Telefonu şuan bende sorunun pc'de olduğunu sandık ama pc'de değilmiş Usb taktığım zaman usb tanımlamadı hatası veriyor ne yapmam lazım bilen varmı ? Çin Malı N97'lerin Hepsinde böyle bir sorunmu var yoksa ? Ayrıca Nokia Pc Suite yükledim Yine Olmadı.
Alıntı
usb kablosundan ayrı zaman şarjda olmakta şarj olurken herhangi bir sorun yok yinede usb kablosunda olabilirmi sorun ?
Usb kablosunda sorun olduğunu zannetmiyorum, şarj ediyorsa kablo çalışıyordur, sorun büyük ihtimal pcnizde gerçi sorun sayılmaz ama şöyle anlatayım şarj işleminde usb kullnarak elektrik aldığından şarj ediyorsa kablo çalışıyor demektir, ama dosya atmak için taktığınızda bilgisayarınızda yeni sürücüler oluşturmaya çalışmaktadır kablo, sizin pcnizde büyük ihtimal otomatik driver tanıma yada sürücü oluşturma ile iligli bazı dosyalar eksik olabilir bunu anakartınızın driverından usb ile ilgili dosyaları tekrar yükleyerek giderebilirsiniz, ayrıca başka bir pcde denerseniz kabloda sorun olmadığınıda göreceksiniz diye tahmin ediyorum, dediklerimi uygulamanızı öneririm