web sitesi tasarımı benim bildiğim önce çizilir sonra css ye dökülür sonrasında eğer bir scripte giydirecekseniz giydirirseniz yada html olarak kullanırsınız,

yani demek istedim bunlar farklı şeyler yani siz .php yada .html üzerinden tasarım yapıyorsanız eleştiremem elbette, amacımda eleştirmekte değil zaten,

whmcs bilmek ile tasarımın çalışmalarının alakası olduğunu düşünmüyorum tekrar söylüyorum whmcs bilmek kullanmayı bilmektir whmcs de bunun dışında smarty mantığı olduğu için içeride özel döngüler döndürecekseniz smarty de bilmeniz gerekiyor,

hiç işi bilmeyen bir adam bile önce web sitesini çizdirir sonra css ye yada bazılarının yaptığı gibi tabloya döktürür ve html formatı elde etmiş olur sonrasında istediğini kişiye whmcs uyumlu hale getirtebilir ama bunu entegre edecek adam sadece entegre eder,

evet whmcs tasarım olmaz whmcs tema tasarımı olur demek istediğim buydu,

r10 a ilk sizin başvurmanız kamu adına iyi bir şey ancak insanları doğru bilgilendirmek gerekir,

ek olarak whmcs 'nin w' sini bilmeden tema hazırlayıp satanların olması yapanlar tema satıyor bunun içinde whmcs nin profesörü olmak gerekmiyor sonuçta bir php scirpt smarty bilemeniz yeterli

sizede iyi bayramlar dilerim,