hayaletimsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana şuan kullandığım elekro - akustik gitar olan İbanez v72ECE Modelini öneirim. fiyatı 250 ila 300 tl arasında değişiyor.
Arkadaşa katılıyorum bi ara bende vardı bu gitar.
Bu gitar gerçekten başlangıç ve orta derece için çok ideal bir gitar.

MakaleYazimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlarda hep klasik gitarla başlanır düşüncesi var.Oysaki elektro gitarda başlamak daha kolay ve zevklidir.Bence elektro gitar ile başlayın.Ben 10 yıldır gitar çalıyorum ve bu fikrimde hiç değişmedi.Bende elektro gitarla başladım hala elektro gitar öneriyorum.Ha tamam klasik gitarda olur fakat elektro gitar öneriyorum.
Ne tür, ne tarz çalacağına bağlı gitar'a klasikten başlanır diye bir tabir yoktur arkadaşın dediği gibi bu laflar klişeleşmişdir gitar çalacaksan klasikten başka sonra akustik sonra elektroya geçersin diye sözler söylenir ancak yalnıştır.
Ne tarz müzik yapmak istiyorsan o tür gitar almalısın.

siyahekran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimseden alma git fender al
Alayına Fenderİzm
1995 Yapımı Fender squier stratocaster var gitara çocuğum gibi bakıyorum apayrı bir tonu ve herşeyiyle kendini belli ediyor.

Anybody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isteyene akustik gitarımı satabilirim Daha sıfır. elim bile değmedi

Fiyat olarak nekadar istiyorsun r10 fiyatı olsun
MicroChip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biri benimi çağırdı
öhöm öhöm
şimdi arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim 40tl'ye de gitar bulursun 10k tl'ye de gitar bulursun yani fiyat aralığı çok geniş
ilk önce ne tür gitar çalmak istiyorsun ona karar ver tarzın ne bunu belirle dinlediğin şarkılardan bile bunu anlayabilirsin..
klasik,akustik,elektro,bass,perdesiz vsvsvs....bunlardan hangisini çalmak istiyorsun karar vermelisin..
ve gitar merakın heves ile kalmasın ileri götür benim gibi para kazan yalnızca ads.'e bel bağlama
sen bana bütçeni söyle ben sana o fiyata alabileceğin en kaliteli gitarlardan örnekler sunayım.
Cafelerdeki canlı müzük sanatçımız, pahlavacımız sana istediğini verecektir