Bizleri ilgili konularda aydınlattığınız için teşekkür ediyorum. Yalnız sizin mantığınız ve benimle birlikte diğer arkadaşların mantığı pek uyuşmadı. İşinize saygım sonsuz. Ama yine de acizane fikrimi soracak olursanız sizin paketleri anlatım şekliniz diğer bütün hosting şirketleriyle biraz tezatlık gösteriyor.
IsproNET'in sunduğu ücretlendirme sistemi diğer birçok firmadan farklı olduğu için böyle bir durum malesef oluşmakta.
O sebeple sadece bazı cümle ve kelimeleri değiştirerek biraz daha açıklayıcı olursanız web sitenizde insanlar daha iyi yaralanabilirler diye düşünüyorum. Zira sizin kullandığınız "limitsiz" kelimesini diğer bütün hosting firmaları daha farklı kullanıyorlar. Kendinize göre haklısınız. Yani bir kişi ne kullanıyorsa kullandığı kadarını ödeyebilir. Ama sitenizde bunu açıkça belirtmemişsiniz. Eğer belirtmişseniz de mssql in karşısındaki limitsiz yazısını bence kaldırmalısınız.
Sitemizde belirttiğiniz konularda ana sayfada popup, plan sayfalarında ücretlendirmelerde detaylı olarak ve sıkça sorulan sorular bölümünde ayrıntılı olarak verilmiş bilgiler açık değil mi? Tam olarak açık olarak belirtilmemiş derken ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz?
Görüşünüz bizim için önemli, ciddiye almadığımızı düşünmeyin ancak diyelim ki 'Limitsiz' kelimesini kaldırdık. Bunun yerine ne koymamızı tavsiye edersiniz?
Bir alışveriş örneği vermişsiniz. Limitsiz oluşu bedava olmasını gerektirmez demişsiniz

Bilindik, Bilinen, Normal, Genel hosting şirketlerinde veyahut paketlerinde limitsiz kavramı kullanıldığında sadece 1 kere para ödersiniz ve limitsiz denilen şeyi mantık dahilinde limitsiz kullanırsınız (on yuz bin vs.) ama her ikinci üçüncü açışınızda yeni para ödemezsiniz. Bu açıdan baktığımız zaman verdiğiniz alışveriş örneğini son derece yanlış ve alakasız buluyorum. İnsanlar limitsiz yazısından aldanarak sizden hosting aldıklarında gerçeği gördüklerinde büyük bir hüsrana uğrayacaklardır
Yani bütün diğer firmaların yaptığı gibi ücretlendirme sistemi yapmazsak hata bizde mi?

Türkçe kelimelerin anlamlarını bu firmalar mı belirliyor? Başka bir firma bu kelimeyi gerçek anlamı dışında farklı anlamda kullanıyor ise bu nasıl bizde hata olduğunu belirtiyor tam olarak anlayamadım?
Limitsiz kelimesi sözlük anlamı olarak ücretli veya ücretsiz gibi bir anlama sahip değildir. Bu nedenle ücretsiz anlamında kullanılması hatalı olmaz mı? Burada limitsiz kelimesinin ücretsiz gibi farklı bir kelimeye tercüme edilmesi hatalıdır.
Bir firma sattığı ürün içerisinde ücretsiz olarak X kaynağını veriyor ise. Bu firmanın 'Limitsiz' kelimesi yerine 'Bedava'/'Ücretsiz' gibi bir kelime kullanması daha doğru bir kullanım olmaz mı? Türkçe dilinin kuralları çerçevesinde diğer firmaların 'Limitsiz' kelimesini bu şekilde kullanmaları yanlış değil mi? Başka bir ürün alırsanız yanında ücret içeriğinde ek olarak verilen ürünler normalde ücretsiz olarak belirtilmez mi?
Limitsiz kelimesinin hatalı kullanıldığını düşünmememize rağmen, bu görüşünüzü ve daha da ayrıntılı bilgi verilmesi için mümkün bir işlem var ise yapmayı değerlendiriyoruz. Ancak 'Limitsiz' yerine limitsiz sayıda verilen ve ücretli olan kaynakları belirtebilecek ve o bölüme sığabilecek başka bir değişiklik önerebilir misiniz?