Bence arkadaş kendisi gibi iyi niyetli konuşmayı bilen meslektaş(ları) ile paylaşmak istemiş ben arkadaşı bilgi ve bilgilendirme ötüründen dolayı teşekkürlerimi sunarım.
Peksoft afedersiniz ama anlama ile ilgili bi sorununuzmu var? arkadaş zaten açtığı topic'in metninde böyle birşeyle karşılaştım varsa aynı özgünlükte kalitede bir siteniz test edin demiş seni düşünerek. ama sen arkadaşı sanki google merkez şirketinde çalışıyormuş gibi nasıl hayır ve saçma olduğunu düşündüğün saçma zihniyetini belki işine yarıyacak iyi niyetli meslaktaşlarımızın işine yarıyacağı bi sonuça varılmıi bi konu hakkında bu kadar önyargılı olabiliyorsun.
bu arkada iyi bayramlar
Ön yargılı değilim, anlama sorunumda yok.
Ben kimseye kötü bişey söylemedim, hakarette etmedim, saçma falanda demedim,
uydurmayın.
Sadece bunun rastlantı olduğunu, site hakediyosa zaten webmaster araçlarından eklemesine gerek olmadığını söyledim. Tamam anladım, kesin dememiş ama lütfen biraz düşünün, webmaster araçlarından eklemedende çıktığına göre eklemeye gerek varmı? Zaten hakeden sitenin bağlantıları çıkar.
Biraz mantıklı yaklaşırsanız konuya anlarsınız zaten.
Cevaplarımda kötü niyetli bi' yaklaşım gören varmı?
Eğer bilmeden bi' hata yaptıysam özür dilerim, kesinlikle kimseye kötü bişey söylemedim.