Site adresi :
www.crier24.com
Site için istenen fiyat: 100 $
Sitenin açılış tarihi: 1 ay oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: ingilizce haber sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: eklenen habere göre değişiyor bir kaç gündür eklemediğimden dolayı hit az
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site Wordpress 'tir sitede kullanılan tema ücretli olup ileride belirli bir ücret verirmesi gerekir. kişi isterse vermeyede bilir.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Siteyi ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Sitenin SEO ayarlarını yaptım. gerekli
* All in one SEO Kurulumu yapıldı
* XML Sitem Map Kurulumu yapıldı
* Whydowork Adsense (Adsense Reklamları için Adsense Kurulumu yapıldı)
Favicon yeni yapılmıştır. Birde logo Direk PSD dosyalarını yollarım alıcak kişiye Ödeme Paypal olarak alınacaktır. Eğer host sağlayan kişi ile kişi anlaşır ise direk aynı hostta devam eder bing.com için sitenin indexlenmesi zaman alıyor ama google için direk aynı gün indexleniyor site 'de
83 Post var ama hit olarak az bunun nedeni site ile uraşmamam 'dır siteyi direk Facebook 'daki duvar 'ımla ilişkilendirdim RSS si ile böylece siteye eklenen her yeni haber direk duvarım 'da yazıyor böylece kişiler siteyi ziyaret edebiliyor kişi olarak yaklaşık 200 Kişi var ve hepsi yabancı siteyi alana Facebook hesabınıda vericem Google Analiz hesabınıda yanında olucak google webmaster için kişi kendine hesap açar direk ona göre ayarlarım ve bing webmaster içinse gerekli düzenlemeyi ben yaparım.