Gehinnom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlama sorununuz mu var bilerek mi böyle yaziyorsunuz

farkettiysen ben konuyu açarken 2 3 4 paragraf halinde yazdim, "sitenizi ekleyin linkler çıkacak" diyip bırakmadım senin gibiler öyle anlamasın diye. ama yinede tebrikler okadar anlatmama rağmen "herhangi bi sitenizi ekleyin bağlantı gözüksün" anlamını çıkardın

ben diyorum ki, uzun zamandır iyi giden, hitiyle, kelimelerdeki sıralamalarıyla, pagerankıyla, kodlaması iyi içeriği özgün güncel olan iyi giden bir sitemden bahsediyorum bunu vurgulayarak söylüyorum konuda.. hitsiz dandirik sitende işe yaramayacağını bile bile soruyorsun..

bende öyle düşünsem bu konuyu açmadan önce elimdeki boş bi domaini ekler bakardım link gelmişmi diye..

en azından fikirlerinizi söyleyin "adam gibi" olsun. dalga geçer havada yazıp ego tatminciliği için başka siteler mevcuttur..
Bende hit iyi gittikten, kelimelerdeki sıralama falan iyi olduktan sonra webmastertools'tan eklemeye gerek kalmadığını anlatmaya çalıştım ama siz anlamadınız. Zaten sitenin durumu iyi, linklerin çıkması webmaster araçlarından eklemeyemi kaldı eğer öyleyse benim webmaster araçlarından eklemediğim sitemde nasıl çıktı yada webmaster araçlarını kullanmayan bi' sürü webmaster var onların alt sayfaları google'da listelenmeyecekmi.
Yinede dalga geçip, adam gibi yazmadığımı düşünüyorsanız saygı duyarım, sadece sizin düşüncenizdir, önemi yoktur benim için.