Sitem Yogun olduğu saatlerde sürekli aşagıda verdigim uyarıyı alıyorum site açılmıyor. açılılmaya açılıyor ama mesela 10 dakika açıksa 1 2 dakika sürekli bu uyarı açılıyor siteye girilmiyor.
PHP Kodu:
ERROR
The requested URL could not be retrieved
--------------------------------------------------------------------------------
While trying to retrieve the URL: http://www.filmdiziseyret.net/wp-login.php
The following error was encountered:
Access Denied.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
Your cache administrator is webmaster.
neden oldugunu bir türlü anlamadım. hiç eklenti kullanmıyorum. kullanmadıgım cpu vs eklenti kalmadı hiç biri işe yaramadı. amung.us daki online sayısı 200 250 yi geçtigi anda site cok zor açılıyor. önerebileceginiz bir hosting firması varmı?
vps al demeyin lütfen biriyle girdim işe arkadaş çok ilgiliydi ama sanırım bilgisiz site bi türlü oturmadı 2 gün bekledim bişey degişmeyince bende eski hostuma geri döndüm 50 tl verdigim vps parası da yandı. (aldıgım firma KARACA TELEKOM | WEB HOSTING | RESELLER HOSTING | SANAL SUNUCU | SUNUCU KİRALAMA | SUNUCU BARINDIRMA | BİLGİSAYAR PARÇALARI)
Kendim şuan byethost kullanıyorum
cpu kullanımım cpnalde 2 nin üstüne çıktıgını hiç görmedim. (saldırılar hariç tbiki)
Hangi hosting firmasını tavsiye ederisiniz kesin çözüm için.
Teşekkur ediyorum şiimdiden yorumlarınız için.