Arkadaşlar,

Doğruluğu kesin olmayan bir ipucu paylaşacağım. Aslında ipucundan çok bir eksiğin giderilmeside denebilir. Deneyenler buraya sonuç yazarlarsa sevinirim.

Bildiğiniz gibi Google bağlantılar, yani bir sitenin ana indexinin hemen altında siteye ait en sık kullanılan bağlantılar yer alıyor. Buda sadece uzun ömürlü ve iyi google puanına sahip sitelerde görülebilyior.

Elimde kaliteli yani iyi bir puana sahip olduğunu bildiğim bir sitem vardı. Dün sitenin ismini google da aratınca alt bağlantılar yoktu. Yani düne kadar site bağlantıları olmayan bi siteydi.

Dün gece bi iş gereği Google Webmasters a girdim. Orda sitemin ekli olmadığını gördüm. Gelmişken ekliyeyim ve doğrulayayim dedim ve yaptım..

Bugün baktığımda ise site bağlantıları ortaya çıkmıştı.

Sanırım sitelerinizin site bağlantılarını gösterebilmek için herşey bir yana "Google Webmasters" bölümünden de eklenmiş ve doğrulanmış olması gerekiyor.

Bir günde böyle birşey olunca bunun etkisi olduğunu düşündüm. Sizde bağlantıları görünmeyen sitelerinizde deneyip buraya sonuç yazarsanız sevinirim. (tabii o siteniz google webmasterz a ekli değilse)

Google Webmasters Central: Google Webmaster Central