SNaRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Operaya chrome teması yapmayı denedim . Yaptım ama 15 dakkamı aldı galiba ve hala tam olarak çalışmıyor.
Ama firefox için direk tema yapmışlar. Bir kuruyorsun tak diye değişiyor.
Birçok eklenti var demişsin.
Screengrab bende merakla bekliyorum
Ayrıca live http headers.
sana özel iş yapacağım. izlemeye devam et

____-____-____-____-____-

MuratCem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adblock gibi reklamları engelleyen bir eklentisi varmı acaba?
bulunduğun sayfaya sağ tıkla. "İçerik engelle" ye tıkla. engellemek istediğin bannerı-resmin üzerine tıklayarak yada "shift" e basılı tuttarken tıkla. kaydet.

shift e basılı tutup tıklarsan sadece o resmi engeller.
direk tıklarsan resmin bulunduğu dizindeki tüm resimleri engeller.

popuplar içinde "Araçlar --> Tercihler --> Genel sekmesi --> Açılır pencereleri engelle" yi seç, kaydet.

archslayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
operanın tek eksiği sağlam bir seo eklentisi olmaması ffdeki seoqueke gibi birşey.
http://www.puzzleclub.ru/files/seobar/seobar4.js

bu linke sağ tıkla "hedefi farklı kaydet" yap. bunu masaüstünde yada Opera klasörü içinde "Yeni klasör" açarak, yeni klasörün içine at.

ardından,

Opera tarayıcına dön ve "Araçlar --> Tercihler ->> Gelişmiş sekmesi --> İçerik" kısmında "Javascript seçenekleri" ne tıkla ve çıkan yerde en alttaki "seç" kısmından o dosyayı attığın klasörü seç. Operayı kapat aç. Her sayfanın sağ köşesinde mini seo barını göreceksin.

@Gangstamonu,

Dediğin olayı yaşadığında, "Araçlar --> Tercihler --> Gelişmiş sekmesi --> Sol taraftan 'Geçmiş' --> "Şimdi boşalt" ve "Temizle" ye tıkla.

By_OzquR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süpermiş yahu artı r10 dan 2 sekmeyi firefoxda ve operada açtım ff de 89 mb kullanırken operada 87mb kullanıyordu fark yok denilecek gibi.
Sırf hızı nedeniyle kullanılır.
10+ sekme açıp (aynı konuları aç r10daki) -- testi tekrarlar mısın rica etsem?

spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BEn denedim muhteşem bir hısı var. R10 da dışarı atmasa 2 de bir onu kullanacam ama atıyor. Bu yüzden chrome kullanmak zorundayım
Sana söylememe gerek yok sanıyorum bu kısımda hata yapmazsın sen "Beni hatırla" kısmında.

finish.