sweet_boy57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 itrade ve birkac aylik yeni bir uyelik.

ortada bahsedilen miktar 350 TL cazibeli bir rakam ve herkesi bu konuda calismalar sunmaya davet ediyor. Lakin burada logo gonderen arkadaslar hepiniz ne cabuk unuttunuz daha once basiniza gelenleri?

ustelik calismalarinizi buyuk boyutlarda yayinlamakla kalmayip ornektir tarzi filigranlarda eklemiyorsunuz.
guzel calismalar gondermissiniz tebrikler, ayni zamanda konu sahibi neden referans, guvence, sirket detaylari gibi bilgileri sunmaktan cekiniyor?
Insaallah birkac gun sonra farkli bir baslik altinda gormeyiz sizleri.

ben odemeyeceksin diye birsey soylemedim. bir buyukleri olarak katilimci arkadaslara daha once yasadiklari olaylari anlattim. sizde iyi bilmelisinizki bahsi gecen arkadaslarda haktan hukuktan dem vuruyorlardi. odeme yapmadiginizda banlanmaniz zaten normal bir olay bunun icin basvuruda bulunmaniza gerek kalmiyorki.
ayni zamanda halen sordugum soruya cevap vermemissiniz. buna saygi gosteriyorum tabiki. kandiliniz mubarek olsun.
o kadar uyardik ama siz hala logo gonderdiniz uztelik buyuk boyutlarda ve uzerine demo filigrani koymadan. tamam ekonomik kriz herkes 5-10 lira kazanmak icin cabaliyor fakat emek verdiginiz isin sonucu bu sekilde ortaya cikinca herkes uzuluyor. hep bu son olsun diyorsunuz umarim bu defa gercekten sonuncu olur

****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yoğun olduğum için gözümden kaçmış konu.Ben zaten şahsı uyarmıştım.Kullanıcılar bu uyarıma rağmen logo yapıp koyduysa birşey diyemiyorum.

Ayrıca beklemekde yarar var.Şahıs en son dün gece 2 de online olmuş.

Penux Server sonuçta internet üstünden iş yapacak bir site.

Bu arkadaş buradan logo alıp kullanarak iş yapacağını sanıyorsa yanılır.

Eğer gerçekten Penux Server diye bir site açacaksa mutlaka buraya gelip bu yarışmayı sonlandırır.
sizinde yapmaniz gereken arkadasin itradelerini incelemek olabilir.
zira 3 kisi birbirine olumlu yonde itrade vermis fakat itrade vermek icin herhangi bir konu linki belirtmemisler.
byhayalet123 -eNumb- Asound nickleri