_ottomanempire_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birgün sabah kalktım yine her zaman ki gibi yaktım sigaramı sallana sallana okula gidiyordum. Yolda bi arkadaşı gördüm dedi ki dün akşam neredeydin ne oldu dedim ya senin Axxx ali'lerle falan gece hep beraber takılıyolardı çarşıda gördüm sen yoktun. Ali dediğim çocuk en nefret ettiğim kişiydi. Axxx isimli şahısta uğruna ölümü göze aldığım kız. Arkadaşın o lafından sonra başımdan aşşağı kaynar sular döküldü hemen koşarak okula gittim kız kapıdaymış hoşgeldin aşkım ya erken geldin dedi iyice delirdim suratına bir yumruk attım hala unutmam o yumruğu ki kimse unutmaz kız yere serildi gitti sonrasında arkadaşlar tuttu. Eğer tutmasaydı ben o kızı orada ya öldürürdüm yada sakat bırakırdım. Ali isimli şahsın kafasında maden suyu şişesini kırdım okuldan 1 hafta uzaklaştırma aldım ailemle aram bozuldu öğretmenlerim beni yanlış tanıdı vs. vs. Kısacası bir kız beni rezil rüsva etmeye,hayatımı yıkmaya yetti de arttı bile.
Şimdi noldu? Ben o kızı hala unutamadım,bana öyle bir şerefsizlik yapmasına rağmen 6 yıl geçti üzerinden hala it gibi aşığım. O benden sonra en az 5-6 kişiyle birlikte oldu(3-4 tanesiyle el ele gezerken kendi gözümle gördüm) Kendimi zar zor toparladım ben üniversiteye gittim bu sene hayırlısıyla bitiyordu 2 dersten çaktım. Kız hala erkek peşinde gezmeye devam ediyor. En son aldığım duyumlara göre çıktığından ayrılmış 1 hafta sonra yenisini bulur.
İşte kız milleti böyle(bazıları hariç. Hepsini aynı kefeye koymuyorum)
Gerçektende yazık olmuş sana be kardeşim. Ama gel gör ki bahsettiğin kişinin umrunda bile değil bu yaşadıkların. Böylelerini bir kaşık suda boğacaksın ama suya yazık olur....

deli dana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farkettiğim üzere hepimiz aynı süre zarfında, benzer acıları çekmişiz. demek ki bir ilişkide 3. sene tehlikeli oluyormuş 3.sene birşeyleri ciddiyete dökmek lazımmış.
3. sene vakası yaşamamak için dikkate alacağım. İnşallah hayırlısıyla atlatırız 3. seneyi...