Sa1donder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bayilik mi yoksa evdende yapılabilrimi
Bayilik için isterseniz bir firma sahibi olun, isterseniz üniversite öğrencisi veya isterseniz devlet memuru sadece iş yapabilmeniz önemli. herkez temsilcimiz olabilir.

dangerous1564 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hamdi bey güzel proje aslında.
Sağlıklı bir çalısma için yapmış oldugunuz işlerin referansını, il temsilciliği referansı,temsilciler için sözleşme v emüşteriler için sözlesme hazırlarsanız iyi olacağını düsünüyorum
iyi çalısmalar
bütün sözleşmelerimiz hazırdır. müşteriler için iş sözleşmesi, fiyat listeleri, temsilcilik formları bunları bütün arkadaşlara yavaş yavaş gönderiyorum. bayramdan sonrada temsilci arkadaşların matbaa baskılarını yaptırıp kendilerine kargolayıp göndereceğim. İlgi yoğun olduğundan dolayı herkezi toparlamayı düşünüyoruz. karmaşaya meydan vermemek açısından formlar gönderiyorum. bunun yanı sıra sitemizde temsilci takip ekranı açıyoruz. her temsilci şifresiyle girip işlerini takip edebilecektir.

Düşüncelerinizi dile getirdiğinizden dolayı çok teşekkür ederim.

ikatechws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak bir kaç açıklama getirmek istiyorum konu ile ilgili;

Öncelikle üstüne basa basa vurgulamak istiyorum ki firmayı daha önceden kesinlikle tanımıyordum. Özellikle İzmirde olması (ki İzmirlilerin samimiyetine ve içtenliğine güvenirim şahsen bende İzmirliyim) ve kurumsal bünyede faaliyet gösteren bir yer olması ile gerekli yazışmalarım sonucunda şirket sahibi hamdi bey ile iletişime geçilmiş ve yapılan görüşmeleri sizlerle paylaşmıştım.

İkili yüzyüze görüşmenin daha verimli geçeceğini düşünerek diğer telefon görüşmesinde kendileri beni aradılar ve şirketinin bulunduğu yere gittiğimde karşılaştığım manzara ise beni sevindirdi. Çünkü bir kişi karşıdaki hiç tanımadığı kişi veya firmadan neler bekler? işte bu sorunun yanıtını ben görüştüğüm şirket ortağı olan Seyfettin bey'de gördüm (samimiyet, içtenlik, açık görüş bildirimi vs.. ) Yapılabilecek ve yapılmak istenilen bütün isteklerini ve isteklerimi gerekli sabır hassasiyet ve özeni göstererek anlattılar.Ve şu anda firma ile iletişim yönünden bağlılığım devam etmekte.

Kişi ve firmalara güvenmek için illaki iTrader'e bakıp yorum yapmama kanısındayım ( en azından hemen yorum yapmama )

Son olarak görüşmeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebileceğim bir firma diyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum.

İyi günler iyi çalışmalar.
Asıl ben teşekkür ederim ilgi, alaka ve işe olan tutumunuza.
bütün temsilci arkadaşlar kendilerini bilen özgüveni tam arkadaşlar. bu yüzden bu işlerden beraberce başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. bütün arkadaşlarla istediğimiz şekilde giderse çok güzel plan ve projelerimiz var.

Gardian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler tokat temsilliğini aldık bakalım inşallah laiki ile işimizi yapabiliriz
Hayırlı olsun. Hep beraber başaracağımız düşünüyorum inşallah.