ikatechws önerilerin için teşekküler..bütçemi söylemememin nedeni bütçemin bir tanıdık tarafından desteklenecek olması.fiyatlar düşündüğüme yakın gelirse bütçemdeki esnekliğe göre karar vereceğim.yalnız bir ricam var sıradan arkadaşlık siteleri önerenler var ben öyle bir site istemiyorum.istediğim sitede profil(arkadaş ekleme,msjlaşma,albüm olacak),forum ve haber olacak..konu aktiftir ilginiz için teşekkürler..
Konuyu baltalamak istemiyorum fakat karşılaşılabileceğin bi kaç yorumu seninle paylaşmak istiyorum;
Öncelikle göstermiş olduğun örnek siteler gerçekten emek isteyen ve hakkının verilmesi gerekilen işler olduğunu düşünüyorum ayrıca bu işler için de e biraz da kişinin elini taşın altına atması gerekmekte. Konunda belirttiğin gibi bütçemden dolayı kelimesi ile birçok yazılımcının hem tepkisine hem öneri gibi yorumları ile karşılaşabileceği ihtimalinden dolayı mesajının içeriğinde kendi kanımca bütçeni belirtir isen hem sen hemde işi yapma düşüncesinde olan kişi/kişilerin kafasındaki düşünceleri engellemiş ve gerekli açıklayıcı mesajını vermiş olursun.
Umarım istediğini istediğin bütçen ile yaptırabilirsin.
İyi günler.