Benim de kafama takılan birşey var. MsSql kullanmak istiyorum. Ve bakıyorum sizin paketlerinize MsSql Limitsiz yazıyor. Tamam iyi hoş. Bundan çıkartılabilecek tek bir anlam var. Benim aldığım pakette MsSql in karşısında Limitsiz yazıyorsa mantıken istediğim kadar database oluşturabilirim manası çıkıyor. Anlamadığım nokta ise.. Neden bu başlık altında MsSql in paralı olduğunu yazıyorsunuz ? Yani sitenizde limitsiz demişsiniz. Burada niye ayrıyeten paralı diyorsunuz anlamış değilim? Yani biz önce paketi alalım. Paramızı ödeyelim. Sonrasında ise bir bakıyoruz ki limitsiz sandığımız MsSql için ayrıyeten para ödeyecekmişiz.

Bu mudur ? Bilmediğimden soruyorum. Yani ortada bir tezatlık var. Eğer ayrıyeten para alacaksanız MsSql e neden limitsiz yazıyorsunuz ?

Bir de demişsiniz ki sizin işinizi biz yaptığımız zaman destek ücreti alırız. Tamam ben kendi işimi kendim yaparım. Zaten bunu yapabilmem için herhalde kontrol panelinizde yetkim vardır. MsSql imi de kendim açarım. O zaman sorun kalmıyor ek ücrete de gerek kalmıyor mantıken ?