digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam script bir ***** video scripti olduğu için vermedim ama ben ***** amaçla kullanmadım hiç normal video sitesi olarak kullandım. Lisanslı aldım ama maalesef scripti koruyamadılar script full olarak warezde de bulunmaktadır. Ayrıca playerın bu firmaya ait olduğuna dair şüphelerim de var çünkü aynı playerın değişik versiyonlarını başka bir scriptte de gördüm. (aynı olduğu çok bariz) Player SWF nin şifreli olduğunu düşünmüyorum çünkü görünen AS dosyaları ve grafikleri çıkıyor. AS dosyalarını okuyabiliyorum bile. Ama AS bilgim düzenleyebilecek kadar yeterli değil. Ve AS kodları ve layerları okunabilecek şekilde görünüyor sothink decompilerda.
Bütçem 100 lirayı aşmayacak zaten scriptin fiyatı da 200 lirayı geçmiyor bir flv player için çok para harcamanın lüzumu yok. ilgilenecek yaparım çalıştırırım diyen arkadaş varsa ve yapabilirse ödemesini yaptığı anda gönderirim ben de ödeme konusunda sıkıntı olmaz.
bazen scriptten bile daha fazla kilit bir rol oynayabilior işte flv player w.areze dusse bile player dusmuor vs. gibi .

anladım scripti az cok ama emin olmak içinde tam olrk scripti pm olrk atarsanız bakabilirm. Yapacak olan arkadaslar cıkabilirler tabi .