Mahlas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya yemin ederim kızlardan soğudum ya şu 1 ay içinde duyduğum olaylara baksana
Kuzen nişanlanıyor sonra kızın meğer sevdiği varmış.Ve kızın hareketlerini görsen gerçekten istiyor dersin teyzemin eniştemin peşinde koşuyordu sonra kuzen yakaladı açığını işte ve yüzüğü attı kız köpek oldu sonra kapısında ama nafile..
Uzaktan bir akrabanın oğlu 9 senedir bir kızla beraber düğün hazırlıkları yapılıyor ev tutulup içi döşendi bile sonra kız ne derse beğenirsin ben hazır değilim 70 milyon kişiye sorasan vereceği cevap çüş yani der.
ve daha bir kaç tane daha.
Yemin ederim kızlardan soğudum ya hiçbirinde ne ar namus kalmamış ya.Üniversite ortamında görüyorum hepsi 2. günden yatağa geliyor ulan hiç mi namus diye bir kavram yok sizde .Ulan var ya acaip doluyum ya.Acaip sinirliyim orucu felan bozdum sinirimi çıkartacak yer arıyorum.
2 kere hata yaptım sinirime kapılıp böyle bir olayda kızın yanına gidip rezil ettim dövdüm sinirimi tutamadım yemin ederim milletin içinde ama işte neyse kendimi tutamayıp kötü birşey söyleyecem şimdi
Bizim burda bi spor akademisi var. Aynıları oluyor bunların. Kızlar hocaların evinde. Benim bi' tanıdık oğlana para bile teklif ediyormuş kızlar.

Bu devirde her kızla çıkan, kıza aynen dediğin muameleyi yapan, aldatan, hor gören, aynı anda birkaçıyla birden birlikte olanlar kıymet görüyor ancak. Onu da benim kişiliğim müsade etmiyor işte.