Bugün bende ayrılacağım tam 3 senelik ilişkiyi bitireceğim.Yazık gerçekten yazık ulan hayat mı bu ya hayat mı bu kadar düşüncesiz olamaz bir insan ya şu koskoca dünyada 1 tane adam akıllı kız olmaz mı bizde mutlu olamayacakmıyız ya.
Senin için kimleri karşıma almadım ben be Allahsız.Arkadaşlarımı,anamı ,babamı,kendimi bile karşıma aldım ama sen ne yaptın yazıklar olsun lanet olsun senin gibi bir insana.
Senin yüzünden canımdan vazgeçtim gittim geldim özür dünyaya.21 yaşında kalp hastası oldum ulan ********.Doktorlar hastanedi ki herkes bana aptal gözüyle bakıyordu bu yaşta ne derdin varda kalbini bu hale getirdin diye yazıklar olsun senin için yaptıklarıma herşeyine yazıklar olsun.
Beddua etmiyorum ama Allahtan ne istiyorum biliyormusun?
Dilerim ki benim yaşadığım bu duyguyu bu dertleri umarım sende yaşarsın yazıklar olsun sana.
Bumuydu *** 3 sene savaştığımız uğruna herkesi karşına aldığımız sevdamız bumuydu.Ocak ayında nişan yapmayı düşünüyorduk bumuydu ulan senin hayallerini kurduğun sevdan.Neyim *** ben neyim.
Ne oruç kaldı ne başka birşey gece niyet ettik şimdi 1 paket sigara bitti ulan var ya sen bana bunları çektiriyorsun ya Allah yukarıda şu mübarek ayda yazıklar olsun hiçbirşeye değmezmişsin
Bilader varya aynı şey dün benim başıma geldi.
3 yıllık ilişkimiz son bulu.
Onun için herkesi silmiştim ailem arakdşlarım akrabalarım kimsem kalmamıştı ama o ...
Onun için bende komada yattım bi hafta boyunca hastanede ölümle yaşam arasında gittim geldim ama o yoktu..
2 gündür gözüme uyku girmiyor. Tam yatıuyorum sanki duvarlar üstüme üstüme geliyor , aklımdan o çıkmıyor , yaşadıklarımıza dalıyor ağlıyorum..
Keşke bianda herşeyi hafızamdan silebilsem unutabilsem